tildabronnert.blogg.se

Spontanitet är det bästa!

Kategori: Allmänt

Ja igår blev det en liten löprunda, körde hundra procent upp för en backe och när jag kom runt hörnet var det visst trappor 200m till fyfasen, benen darra som löv sen xD men ska komma i form nu, har ju blivit utmanad på löpning så då blev de lite viktigare, måste ju vinna!

Sen blev de iaf lite jobb med alla roliga typer på Rema. Asfränt när jag bärde värsta högen med tidningar, bad morten trycka på hissen och så öppnade sig hissen helt själv fast ingen tryckte, magic!!

Mina söta roomies väntade på att jag skulle sluta och sen promenixa vi hem och gjorde finmiddag med förrätt, varmrätt och er glas rött, mucho gott jappjapp. Sen vid 11 så smsa några norskar och fråga om vi va sugna på fest och spontant blir ju ofta de bästa så hoppade ur mjukisbyxorna och drog dit, super kul! En eloge till Evert som googla adressen och sedan råkat memorera vägen så vi hittade direkt utan karta fast vi aldrig gått där dä ni!

Så kvällen bjöd på massa skratt snack och musik, roligaste va nog killen som försökte få alla att tro att han också var svensk, han jagade älg i floda.. Och deras försök till beatboxa ska vi inte ens prata om hahaha. xx

Kommentarer


Kommentera inlägget här: