tildabronnert.blogg.se

SAFARI

Kategori: Allmänt

Har nu landat i Zanzibar igen efter en otrolig safari. Mycket bilåkande både i nationalparkerna och Mellan dem men det var det värt. Har fått sett elefanter, lejon, giraffer, zebror, vårtsvin, wild beast, flamingo, Buffalo , flodhästar, apor, babianer, olika fåglar och massa mer och såklart mycket fascinerande natur och landskap. Det var speciellt då vi första dagen får stanna bilen för att en hel elefantfamilj kom gående över vägen, helt obekymrade över våran existens - så coolt. Tyvärr är alla bilder på kamera så ni får vänta lite till. 

Nu ska jag njuta av de sista dagarna r på tisdag är det dags att packa väskan och bege sig mot älskade Sverige. 

Xx 

14.09.2013

Kategori: Allmänt

I söndags åkte jag Emme och Nadia på Safari Blue excoursion. Seglade med en fin träbåt på de blåa havet, såg en delfin, solade, snorklade i ett väldigt fint korallrev, åt seafoodbuffe på en sandbank och badade i en lagun. En riktigt härligt och rolig dag, jag älskar verkligen havet och att vara till sjöss, där trivs jag bäst! 

Och i torsdags fick jag mitt certifikat, så nu är jag certifierad Open water diver, det ni! 
Sylvia hade ordnat så hon var med på mina 2 sista dyk - var så kul och såg många fina koraller och fiskar!! Är helt såld på dykning och längtar redan till nästa gång! :) 

Annars så är det inte långt kvar nu, endast 2 jobbdagar kvar innan jag har min semestervecka- ska bli så skönt! :) 
Nu måste jag dricka kaffe och sen spela volleyboll med mina ryska vänner, ja jag jobbat inte ihjäl mig här iallafall.. :) 

Xx 



September är här

Kategori: Allmänt

Tiden har bara flugit iväg och det är redan september helt sjukt att det bara är 3 veckor kvar här i afrika!

men här kommer en låång uppdatering om vad som hänt sedan sist Okej.
David och Anuok lämnade oss för 3 veckor sen, de är saknade de små godingarna!
Emmes chef har åkt på leave en månad så Emme sköter hela avdelningen själv, men hon överlever.
Jag har faktiskt haft en del att göra med ungarna i kids club. Min chef sylvies familj var här med deras galna ungar. en av dem klippte tillomed av en tusd av mitt hår, så jag hade fullt upp kan jg lova, va som små terrorister och torterade mig med saxar och pärlor, glad att jag överlevde med det mesta av håret i behåll! Men från slutet sv förra veckan har det varit
Noll barn, NOLL BARN på hotellet men jag måste ändå hålla öppet, så segt.
Känns som slöseri med tid att sitta här när jag skulle kunna vara hjälpfull någon annan stans eller kunna ligga och sola och njuta. Men GMs ord är lag.. Som tur har jag i helgen pluggat på mitt dykcertifikat och igår skrev jag final exam, väntar på resultat..!
I lördags var det teori och dyklektion i poolen och i söndags var nog den bästa dagen på länge, gjorde mitt första dyk i havet och jag fick sällskap av ett gäng delfiner, lycklig tjej! 😄😃🐬🐠
Var riktigt coolt att dyka och simma bland alla färgglada fiskar och korallreven. Längtar tills nästa dyk förhoppningsvis nästa vecka! Så snart har jag faktiskt uppfyllt en av mina drömmar som jag haft sen jag var liten- ta dykcerrifikat, känns mäktigt!

Annars så har jag kitesurfat en hel del, och förra söndagen så stod jag på brädan för första gången - så jäkla coolt och sådan känsla att svisha på vattnet med powern i kiten! Svalde nog 6 liter vatten kändes det som men det var det helt klart värt!

Annars har vi även hunnit med lite restaurangbesök, strandhäng, beachparty- cannibal madness night i wakiki , kan utan överdrift säga attde va lika galet som de låter haha! och så lite filmmys oxå. Adrian, emmes kille, har varit själv i några veckor ( hans familj är i UK) så en kväll åkte vi direkt efter jobbet dit, lagade mat och kollade på dumma mig2, första gången på 2
Månader jag åt hemmalagad mat och kollade på film på en riktig tv medans man satt i en riktig soffa, det var så skönt och oj vad jag uppskattar riktigt hemmalagad mat nu när man bara käkar restautangbuffe hela tiden.

Juste tror jag helt glömt bort att berätta om Nadia som kom i början av augusti. Från Ryssland men bott i Grekland och nu jobbar här på hotellet. Kul med lite mer vänner på jobbet nu när David och anouk åkt. Och hon har börjat gymma med mig ibland så kul och peppande att träna med någon och dela lite bra övningar osv. Ska försöka köra köra på ordentligt med träning de två veckorna som är kvar till safarin, för då ska jag bara njuta av semester!!

KRAM PÅ ER ALLA
🙈🙉🙊