tildabronnert.blogg.se

Nu jäklar!

Kategori: Allmänt

Har nu officiellt blivit en gymnörd med satskort och satsväska haha. Känns bra nu jäklar ska jag komma i form igen! Idag blev det styrkepass kmr kännas i armarna imorrn vill jag lova. Ska även på pt ngn dag för att göra en gymschema som passar mina mål feejnt! :)

Nu ska jag och kellan dra en sväng på stan och sen blir det jobb hela kvällen. xx

Skypedejtar

Kategori: Allmänt

Mimmi, soon to be glasögonorm besöker oss över Skype ikväll, lite creepy känns nästan som hon är i samma rum. Snackar brillor, livet och minnen. "Här kooommer moonstertgapet oaaaargggggg!!!" Haha ( ursäkta internskämtet)
Nu ryckar de för jag inte skickar ngn biljett på candy Crush, älskade mobilspelsnördar <3

Ledig måndag

Kategori: Allmänt

Idag var jag faktisk ledig för ovanlighetens skull. Vaknade med världens träningsvärk så blev en morgon pw och sen långfrulle framför TVn , så skönt!

Tog även hem några vuxenpoäng genom att frosta av frysen idag, jäkla projekt men den är avfrostad och fortfarande fungerande de ni!

Sen blev det kvällsshoppning med Marre på Åsane, hittade en skön svensk på carlings som vi snacka med, gav mig lite rabatt landsbröder imellan oxå, de tackar man för haha :)

Endorfinkick!

Kategori: Allmänt

Det måste vara den bästa känslan, då man precis köttar sig igenom ett ordentligt pass på gymmet och tagit en dusch. känner mig fasen som superman!

Jag och marre körde ett Pulsepass och ett corepass på sats, väldigt bra tränare så ännu mer sugen på att köpa kort nu..

Nu ska vi vidare till Julia och Co. Och chillidilla, talk to yaa laater! xx

Äntligen lördag!

Kategori: Allmänt

Igår blev det fest på Remagänget och resten av de anställda på centrumet, var på Jacob Al och käka tapas och drack drinkar , super mysigt!

Idag blev det sovmorgon, löprunda, jobb och sen mat med jentorna. Och snäll som man är så överraska jag dem med ett fett bullfat, nu svullar vi och chillar i soffan, fint!

Funderar även på att köpa gymkort, har sån träningsabstinens att det kliar i knogarna. Men är ju så jäkla dyrt, 500 norska i månaden + 400 för medlemskapet så skulle behöva betala nästan 1000 kronor för en månads träning.. Sjukt irriterande. Men ska dit och provträna imorrn sen får jag se vad tusan jag ska göra, beach2013 närmar ju säg!

Nu tillbaka till bullfatet och melodifestivalen puss på er! xx

2013.02.22

Kategori: Allmänt

Överlevde livet på en ny barnehage igår, va lite skumt att de hade dagiset i sitt eget hem måste jag säga, men de var snälla så det var kul! Alla ungarna sov i 2 timmar så hade i princip rast så länge idag, fast fick betat fört. Vi bakade och åt fastelavnsbollar och ungarna blev höga på socker och börja härja värr än värst hujedamig haha.

Idag börjar jag inte på Rema förens 1 så har varit på en pw med Marre och nu sitter jag och kollar vänner och målar naglarna, fint med sovmorgon!
Har även kommit på att min bror gör världens godaste makaroner, mina blir inte alls lika goda.. Jäkla orättvist! xx

Update från kudden

Kategori: Allmänt

Ligger för tillfället med täcket över huvudet och bloggar för att ikke väcka roomien min som sussar bredvid, man är ju snäll!

Följde med marre till sats efter jobbet ihop om att deras gruppträning inte skulle va allt för dyr, men hade inga klippkort så 575 spänn per månad för träning, och jag jobbar så mkt att jag kmr bara hinna med typ ett pass i veckan, och drop in kostar 200 spänn.. Suger! Så vette tusan hur jag ska göra.

Sen blev de fiskburgare på olivbröd till kvällsmat , riktigt gott må jag säga!
Nu ska jag sova för imorrn är det jobb på ett helt nytt dagis, lite läskigt med nya barn.. Och hoppas jag hittar dit, håll tummarna för mig imorrn kl 7! xx

2013.02.19

Kategori: Allmänt

Idag vart det bollkrig på jobbet för alla vuxna och jag råkade knocka lille ainoha ouops xD sen vidare till Rema för massa varuplock, riktigt kul på jobbet idag! Sen sällskap med Marre hem och så hade kellan gjort en asgod pastasås med spenat och kyllingfärs :D

Och juste tacktack till mor och far som skickade upp lite av min favoritchoklad och te, kram till er! :D<3

Haha malin pika mig höromdan med bilden nedan, kände mig inte alls träffad av den hehe.. Jag i ett nötskal xD

It´s a beautiful day, don´t let it get away!

Kategori: Allmänt

Ny vecka och första jobbdagen avklarad. Sa senast i söndags att de skulle bli så skönt att inte ha några dubbelpass och sovmorgon till 15.00 på tisdag men ikke, imorgon blir det först dagis kvart i åtta till två, sen Rema från tre och resten av kvällen. Men tur att det är kul på jobben annars skulle jag aldrig palla. 
 
Nu sitter jag i soffan och chillidillar med Evert och Micha, kollar lite prison break och snakker med Mimmsan på fejjan. Marre har återvänt till vår lya idag med, men hon hann inte ens hem utan fick dra till jobbet direkt stackarn.  Så Hej Marre och välkommen hem! Jag sover nog när du kommer.. så ses imorrn! 
 
xx

Heliga söndag

Kategori: Allmänt

Söndagar, min enda lediga dag i veckan, underbart att få sova hur länge man vill och sen ligga kvar ett tag tills man tillslut blir för hungrig och då förflyttar sig till soffan och käkar en brakfrulle framför ngn halvbra serie, de är fina grejer det! :) sen blev det en liten pw men är fortfarande så förskyld så slutade med huvudvärk i sängen efteråt, ikke bra. Så sjukt irriterande att aldrig bli frisk, vill träna ju!

Nu har vi precis haft pizzakväll med grabbsen och sitter nu i Kelseys extremt sköna Plastfotölj hon fyndade på Ikea.. Och kollar på psg, endast för din skull Zlatan.

Jaa vad har mer hänt sen sist, igår jobbade jag på Rema, vi var en för lite i kassalinjenoch sjukt mkt folk så var kalaskaos största delen av dagen, men det är ju då tiden bara flyger iväg så de är bra! :) sen hade vi tacomys och kollade på melodifestivalen, myspys.
xx

KARNELVAL!

Kategori: Allmänt

En riktigt göy dag igår! På dagiset var det karneval och jag var en tiger, kunde dock inte ha masken för ögona för småkidsen vart as rädda! Hade en söt unge som kramphöll mitt ben hela förmiddagen, stackarn. Sen lurade jag med honom in till pulverhäxan och för en läskig tant med krokig näsa var han inte rädd haha xD
Sen blev det pizzalunch och choklad hehe ibland är det fint att va dagisfröken!

Sen var det vidare till Rema för lite jobb fick sluta redan kvart över 8 as skönt! När jag kom hem skulle de andra till en pub, sjöboden. Så suitade om, fick äntligen använda en av alla min blusar jag släpat med mig xD

Var en jätte mysig pub vid Bryggen med rustik fiskartema. Och är väl bara i Norge ett gäng fiskare kommer in med arbetskläderna och tar en öl nobigdeal.
Så var det livemusik med en peppad tant så vi kom på oss själva med att sitta och le så fort hon snackade. Kalakväll helt enkelt!

Nu mot veckans sista jobbpass tjingelingkan! xx

2013.02.14

Kategori: Allmänt

Tog mig ur sjuksängen och begav mig till dagiset idag, där möttes jag av pussar och kramar från sötknoddarna!
Men är förskyld i ögona så de bara rinner hela tiden, så blivit retad för att jag gråter hela dagen ikke okej xD

Imorgon är det karneval på jobbet så nu ska jag fixa det sista med min utklädnad, hoppas inte ungarna blir livrädda haha xD. xx

Just do it!

Kategori: Allmänt

Dagdrömmande, googlande, pratande och planerande men hur ofta tar du tag i saken och faktiskt genomför det du drömmer om?
Jag vaknade sjuk och jäklig idag, vände mig om och sov vidare, men sen läste jag ett inlägg av hannupai, visast i världen säger vissa, på instagram. Om att "get drunk" och då inte bara i benämningen alkohol, i livet, i saker, i musik i ja you name it. Väldigt inspirerande en dag som denna. Fick ett litet justdoitboost! Och ska se till att jag faktiskt vågar släppa taget och göra allt jag vill göra! Och även om vissa saker är jobbiga så tänk bara på målet och hur jäkla bra det känns när man är klar! Som när man drar till ett träningspass och känner sig som en klimakteriekossa och efteråt känner sig freakin awesome! Eller när man står på toppen av ett berg och känner sig en aning mäktigare än alla de små pluttmänniskorna långt där nere. That feeling rocks folks! xx

Jag har mina ljusa stunder

Kategori: Allmänt

Idag säger vi grattis till alla evelinor som har namnsdag idag!
Överraskade roomien min med en fin teckning som knoddarna på jobbet hjälpte mig med och norska påskägg, riktigt goda faktiskt!
Ärtan blev så glad så, ingen press men skrev datumet jag har namnsdag på baksidan, gäller ju att va förberedd haha ;)

Annars så äre lite halvruttet för tillfället är super förskyld och fryser ständigt ikke kul! Men har jobb hela veckan så har inte tid att vara sjuk, så nu ligger jag nerbäddad i soffan och dricker te, fina grejer! xx

I Said Bang Bang bangity bang

Kategori: Allmänt

Recordvoice-battle över fejjan med grannarna, tur att alla här har lika störd humor som vi här bland bergen haha.

Ain't no mountain high enough

Kategori: Allmänt

Nu är 2 av 7 bergstoppar bestigna här i Bergen. Idag tog jag, Michelle, Emma, Johan och Adam oss an Stoltzenkleiven, är 800 trappsteg ända upp till toppen av berget, sjuukt jobbigt kommer ha träningsvärk i rumpen imorrn. Va lite läskigt ibland för var is över hela trappstegen på vissa ställen, inga räcken och stup men vi tog oss till toppen!

Var superfin utsikt över hela bergen och havet där uppe. Men adamjävel skulle självklart leka med döden och hängde från kanten men han klättrade upp igen Phu! Sen började en isig och snöig vandring till floyen (berg no2) och var snor halt så gled som bambi på hal is, Adam och Johan skulle ta genväg och höll på att slå ihjäl sig haha xD

Så tre timmar senare var vi hemma och smakade sjukt gott med lite mat då måste jag säga. Nu ska vi lyxa till det med lite glass och chokladsås, mums!
xx

Spontanitet är det bästa!

Kategori: Allmänt

Ja igår blev det en liten löprunda, körde hundra procent upp för en backe och när jag kom runt hörnet var det visst trappor 200m till fyfasen, benen darra som löv sen xD men ska komma i form nu, har ju blivit utmanad på löpning så då blev de lite viktigare, måste ju vinna!

Sen blev de iaf lite jobb med alla roliga typer på Rema. Asfränt när jag bärde värsta högen med tidningar, bad morten trycka på hissen och så öppnade sig hissen helt själv fast ingen tryckte, magic!!

Mina söta roomies väntade på att jag skulle sluta och sen promenixa vi hem och gjorde finmiddag med förrätt, varmrätt och er glas rött, mucho gott jappjapp. Sen vid 11 så smsa några norskar och fråga om vi va sugna på fest och spontant blir ju ofta de bästa så hoppade ur mjukisbyxorna och drog dit, super kul! En eloge till Evert som googla adressen och sedan råkat memorera vägen så vi hittade direkt utan karta fast vi aldrig gått där dä ni!

Så kvällen bjöd på massa skratt snack och musik, roligaste va nog killen som försökte få alla att tro att han också var svensk, han jagade älg i floda.. Och deras försök till beatboxa ska vi inte ens prata om hahaha. xx

So many ways headed to the same directions

Kategori: Allmänt

Ja vi kände visst inte för fest så blev att dra hem, tjejerna bad mig köpa med lite chips och dipp, men när vi anlände hem satt Johan där med en kartong med chips så nu kan vi äta ihjäl oss på chips haha xD :D

2013.02.08

Kategori: Allmänt

Idag ramlar den första norgelönen in på kontot, känns fätt! :D
 
Idag är det Dagis och sen lite kassatjänst på Rema på kvällen. Men en långdag på jobb stoppar oss inte för sen ska jag möta upp subwayarna och bege oss till laksevåg för partaj. Shoohoo! 
 
Nu måste jag springa till bussen, tjing! 

2013.02.07

Kategori: Allmänt

På bara någon dag har det hänt hur mycket som helst här i kollektivet. Många framtidsbeslut har fattats och några funderar fortförande. Det är svårt det där med vad man vill göra med sitt liv. Enklare när man gick i skolan och lekte loppan på loven, growing up is tough! 
 
Men det blir nog så att jag Evert och Micha åker hem redan i slutet av April för att spendera sommaren i Sverige. Kellan och Marre har lite att funta på så får vi se vad som händer. Jag var iaf varmt välkommen tillbaka till Coopet, de är kul! Så det blir en sommar där, i dimman och i skärgården, kanske en liten weekend ngnstans oxå, kan bli e finfin sommar helt klart! 
 
Men innan det ska vi leva livet här i Bergen. Imorgon ska vi festa in Andreas och Emils nya roomie med sverigegänget och på lördag blir det kanske också lite fest. Jag får även va på samma dagis nästa vecka med så får va med på karnevalen de har på fredagen då, de blir kul haha! 
 
Ska även hem en sväng i mars och fira våra 20 årsdagar med dessa pinglor. xx

Livet utan hund

Kategori: Allmänt

Är fasen ett konstigt liv, när man är sugen på en pw så tar man ju med hundarna och knatar iväg, kan va ute och gå i timmar utan problem. Är du ensam hemma kan du alltid småsnacka lite med hundarna. När du ligger i soffan, speciellt när du känner dig lite nere eller sjuk så kommer de med sina varma nosar och puffar lite på dig, som en "ryck upp dig kompis"-puff. Fryser du så är de även ett ypperligt alternativ till en varm vetekudde. Är du glad är det alltid någon där som är redo att busa och retas och lyssnar de inte går de alltid att muta igenom sin vilja med en korv eller en frolic. 
 
Jag har nu levt lite mer än en månad utan hund och det är vanskeligt som de säger här i Norge. Att gå ut och gå helt själv en onsdagkväll tar emot lite mer än när man har sina trofasta löpare på sin sida, och när man hör något i de andra rummet och tänker att de var hundarna.. och helt plötsligt kommer på att de inte är här, scary. Att inte ha en varm liten boll på magen när man kollar på tv eller kunna krypa upp i Frejas korg då man känner sig nere. 
Men att kunna dra iväg en heldag och sen dra vidare på fest utan att ha skuldkänslor för att de får va hemma själva så länge, eller att du aldrig behöver va hemma ett visst klockslag för någon måste ut och kissa är ganska skönt de med. 
Så de har sina fördelar med, men jag skulle aldrig klara mig utan hundar de är för bra! Puss på alla braiga hundar i världe och en extra till Freja&Alice. 

FREEEEDOM

Kategori: Allmänt

Hahahaa kom in en snubbe på Rema igår med headset och gick och dansade och sjöng as högt till musiken, man såg hur alla börja fnissa när han gick förbi dem, sen ska han ju självklart komma fram till min kassa och jag anstränger mig för fullt att inte börja asgarva så börjar han sjunga rakt till mig FREEEDOOOM are you feeeling free? are you feeeling freee sweetheart? ( här kunde jag inte hålla mig längre) ae herregud vad vi garvade! 
Men priset var nog när jag och en till som jobbar där hittade en övergiven kundkorg med massa nattbindor och mjölk i och vi ställer oss och garvar och gör narr av personen som ska dricka mjölk och ha 14 bindor på sig.. han skricker och frågar om de är en annans korg ( som oxå jobbar) på skämt, så kommer det fram en kund och generat säger att de är hans grejer hahahaa piinigt värre XD 
 
Annars flyter det på bra här med massa jobb, lite träning och lite partajande. Ska ta mig i kragen och dra på en löprunda nu snart, måste ju tänka på beach 2013 liixom! Går ju sådär eftersom de jag lever på är yoghurt och mackor.. ingen hälsodiet direkt, men så kan de va när man inte har tid att laga mat.    
'peace out brothers!

KIDSA

Kategori: Allmänt

Barnehagen har idag bytt namn till KIDSA och det firade vi med clownen Elin, trilleritrix, fiskekakor och is(glass) super kul dag på jobbet var det! Roligast var nog när en unge vart livrädd för clownen och när en annan hoppa till för han fes så högt haha xD
Är fiskekakor på bilden, konsistensen är som en blandning mellan ugnspannkaka och fiskbullar, va rätt gott faktiskt smakade typ fisk fast något annat också, svårt att förklara.

När jag kom hem chillade jag lite med Emma och Evert, Emmajäkeln har fått jobb i Cypern så jäkla kul för henne!! :-). Sen blev det bankbesök och lite fix och nu har vi bäddat ner oss i soffan framför prison break, bra dag :)

Imorrn väntar långdag på jobbet så förvänta er usel uppdatering så hörs vi på onsdag. xx

Choose your battles carefully and fight them well

Kategori: Allmänt

Likt en tiger gick hon lös med pilatesbollen, den flög genom rummen oftast var målet Evert, stackars barn. Hjälplös med endast en muskel på högerarmen att försvara sig med är inte lätt när kellan är crazy!

Jag tog bokstavligen löpet från slagfältet! Rakt ut i spöregn, jag kanske är störd men är fasen underbart att springa i regn, känns som man är 1000 gånger starkare!

Kom tillbaka till en tacopaj och sallad , gillar mina roomies de är bra de!! :)

xx

 

2013.01.03

Kategori: Allmänt

Har börjat snöa lite här i Bergen men är så lite så det gör inget, men längtar lite till våren!
Tog mig i kragen och gick en pw och gjorde styrkan innan jobbet igår, superskönt att ha det klart innan ju! Sen var det hetsdag på jobbet med massa kunder men de va kul! Mobbar mig för min dialekt hela tiden de jäklarna haha xD
Sen hade jag sällskap ned Benny från jobbet hem för hon skulle på fest i närheten, de bjöd med mig men är ju inte 20 och de skulle ut sen, hatat att va 19.. Men som tur vt var de ju fest hemma hos oss med lite svenska människor superkul! Körde ölspelet, kollade lite melodifestival och massa mer :D

Imorse insåg vi även att något snille har satt glaset i ett ölglas så det sitter fast, försökt med att vrida, hälla vatten och massa men glaset sitter där de sitter xD Google svek oss idag.. Fick ingen vettig hjälp så äre någon som här ett tips hur man får ur ett glas ut ett glas, please let me know! xx

Thank god it's friday, o så vare visst lördag..

Kategori: Allmänt

Jaa blev en riktigt kul dag på jobbet, va crazy mkt folk lång kö och alla kassor öppna i över 6 timmar, sen lugna de ner sig lite, fick även höra av Marres chef att jag prata bättre norska än marre haha känn på den du! (Y) efter la wörk blev det hemgång med marre och sen myskväll med brudarna, åt en konstig bulle som va god, stor grej i Norge de där med bullar. xx

2013.02.01

Kategori: Allmänt

Äntligen sovmorgon! Har jobbat 3 dagar med dubbelpass i rad så det var verkligen behövligt. Men vaknade dock av Kellans väckarklocka från hell kl 7 imorse och kunde inte somna om sen, så nu sitter jag här i soffan och är lite allmänt butter , skyller på utarbetning och sömnbrist, livetibergen!
Ska ut på en pw i solen nu, sen lite lunch och fix och sen jobba till stängning ikväll.
Hoppas ni får en fin dag xx