tildabronnert.blogg.se

2013.03.28

Kategori: Allmänt

Kollektivet visar en av bergens bättre sidor, flöiens utsikt.

Ja vi är grymt coola när vi går i slow motion i en trapp, jag vet.

2013.03.27

Kategori: Allmänt

Några dar i hemsedal, träffa familjen, druckit kaffe, bastat, käkat mammas saknade mat, åkt skidor, fått blåmärken, kört rakt över Anton, brännt näsan, förfrusit kinderna, lite jäger, lite te, lite godis , massa träningsvärk, åkt genom 45 tusen tunnlar, visat bergen, lever i ledigigheten, lever i nuet, mindfuck och brainfreeze, smile to the world and the world will smile at you. xx

2013.03.22

Kategori: Allmänt

Har nu jobbat sista passet innan ledigheten, imorgon bär det av till hemsedalen för lite skiing, svosch svosch!

Sondre tyckte mitt mobilskärmskydd va så himla äckligt så försvann hann typ 2 min och kom sedan med en ny så lille pärlan är som ny nu, kan tillomed läsa de som står i vänstra hörnet haha.

Efter jobbet blev de fort hem för att se fotboll, vilken match.. Eller inte. Men men bara vi kmr till VM är jag nöjd!

Haha råkade även stå för dagens citat ikväll, alla satt och snakka så ringde pappa, jag skriker VÄNTA PAPPA RINGER ( inser att ingen borde bry sig och säger) eller vänta inte..

När pappa baloo ringer stannar världen xD

2013.03.17

Kategori: Allmänt

Ja kan ju konstatera att jag tappat talangen för att blogga..

Men hör kommer en snabb summering av veckan!
Har jobbat över 60 timmar, har insett att 8 timmar dagis och 4-6 timmar Rema direkt efter tar kål på en om man gör så några dar irad. Helt skakis när jag däckade i sängen. När det är halva priset på lösgodis blir norskarna crazy. Kollektivet på hans hauges är grymma partyfixare. Bunnpris vet vad de gör när de har extrapris på pizza varje söndag. Spinning på söndagskvällen rättar till ens skeva kropp från lördagens bravader, world every time!

Var kaos mkt folk på jobbet i lördags, men de va kul så peppade med lite musik på vägen hem i spöregnet, slängde i mig lite mat och så började gästerna droppa in. Körde lite fuck the dealer, the dealer (Adam) vart fucked, haha han fick dricka massa och blev sur det var kul! Sen kom laksevåggrabbarna och en gäng gotlänningar oxå super kul! Sen skulle vi förbi en klubb här, jag och Emma tror alla är där inne så vi går glatt in ( efter att blivit sönderkolladeav vakten som måste vaknat på fel sida, cheer up for helskotta. Väl inne hittade vi en ensam gotlänning, typ ingen annan kom förbi vakten haha xD
När vi sen ska hem och sova med en varsin kebab att spisa framför en film så var de visst efterfest hos oss. Så var bara att lägga kebaben på kudden och gå ut för att se en väldigt spexad catwalk haha. Aa kul kväll helt enkelt, nu ska jag sova godnatt!

xx

Idag är ingen vanlig dag

Kategori: Allmänt

För idag är det Evert födelsedag HURRAHURRAHURRA!!!!

Godnatt.

( eve döda mig inte för bilderna de är ju bara charmiga, sant)

2013.03.11

Kategori: Allmänt

Ja förra veckan har jag jobbat, sovit och tränat i princip.
På fredagen var de mysmiddag och på lördag blev det partaj hos Ia och Co. Ia och Marcus har nu lämnat bergenkollektivet så vi firade av den lite, samtidigt som vi firade in tre nya guttar. Var as kul förfest med lite för mkt alkohol, aggressiva motståndare i spel och lite harlem shake. Men powerpuffpinglorna ( jag och Evert) ägde skiten ur hageby fuckups haha. Roligaste var nog när jag hittade Johan sovandes i hallen och vägrade gå upp så jag och Julia släpar upp han för hela trappen haha. Sen när vi kanske 2 timmar senare sitter och snackar i trappen vem tror ni gör stagedive nerför trappen.. Knasboll! Sen skulle vi dra vidare ut men insåg då att klockan var efter tre och allt redan stängt, Skaplig förfest! Så blev en sjukt god kebab i sängen och somnade sen till she's the man.

Söndagen bestod av soffhäng, spinning, god mat och lite prison break.
Idag har jag jobbat i en ny barnehage spela fotboll med guttarna hela eftermiddagen :) körde Zumba idag oxå, så jäkla kul var som en timme på pulsdansgolv haha!

Och eftersom pappa tyckte jag chillat och bara jobbat 30 timmar förra veckan så imorgon blir det dubbelpass 8-22 soho!

Ni får en bild på lite mat och min häxdrink för förskyldningar ;)

xx


Hej.

Kategori: Allmänt

Bra dag!

Kategori: Allmänt

Idag var en bra dag!

Började med en långfrulle i soffan med marrisen och top model. Som sen övergick till lunch haha älskar chilla mornar. Sen till frisörsalongen där en lärling fick gå bananas med håret mitt, riktigt duktig så nu är det betydligt kortare lite halv lugg och blont igen!

Körde första boxpasset på sats och defenitivt inte det sista. Var sjukt bra och jobbigt pass med en super energisk tränare så ingen maskning där inte, mina armar skakade seriöst i 10 min efter vi var klara. Men finns det ngt bättre än box? känner mig som batman! Äntligen hittat ett boxpass som är i samma klass som åbygängets!!

Nu är Julia och Ia på besök så vi myser med te och skitsnack. xx

Dagens ros

Kategori: Allmänt

Dagen ros går utan tvekan till den främmande mannen som betalade min mat på Kiwi idag då mitt kort vägra fungera. Totala främlingar som gör snälla saker mot en får en att må så bra. Hade ett leende på läpparna hela kvällen sen.

Annars har de vart en bra dag, lite gym, yoga, städning, mat, jobb och nu film mys och en avokado. Livet på en pinne!

Let´s go! Kick! Kill!

Kategori: Allmänt

När 20 galna svenskar drar på sig dojjorna för att lira lite boll börjar norskarna filma.. Japp vi va visst så bra haha. As kul hade vi iallafall, sparkade lite boll, snacka skit och käka lite chipsi vårsolen. Och oj vilken hemsk bollkänsla man har, men de var bara att kötta på för de va blodigt allvar när matchen drog igång, vi råkade dock tappa räkningen men mitt lag vann endå, I can feel it! 

Solen lyste och känslan av att kunna springa omkring i bara hoodie var ju underbar, våren har anlänt till Bergen! 

Igår efter jobbet drog jag förbi Linn och Co. för lite lördagshäng och blåbärspaj, finfint! Såg även pulp fiction och insåg att även fast jag sett den flera ggr när jag va liten så har jag aldrig fattat handlingen. 

Nu är vi eller ja, Michelle( jag sitter och dansar till ruslana och roger pontare på golvet), i full gång med att baka kladdkaka och så skickar grabbarna en bild på sin nybakat kladdkaka, vad kan man säga, great minds think alike. 

Imorgon blir det yoga med kellan sen till jobbet en sväng och min chef ska äntligen fixa så jag får min lön för de två månaderna jag jobbat, bra dag! Slutat jobba dubbelpass och lever lite mer, är så mkt roligre att göra ngt mer än att bara jobba sex dagar i veckan, pengar är ju inte allt här i livet. Man måste leva lite också. Nu ska jag fortsätta dansa och psyka eve så hon förlorar på tetris mohahah! xx 
 
 

Whiskeyröst och räkor

Kategori: Allmänt

Vaknade med whiskyröst som sen övergick till pojkeimålbrottetröst, ingenröst och nu är jag i whiskyröst och rökhostastadiet, fräsch tjej i kassan.. Så har knaprat Halstabletter och tuggummin konstant, blir samma metod imorgon med sen har jag helg en dag iaf. Jäkla typiskt att bli sjuk när jag precis kommit igång med träning!

Men efter jobbet blev det iaf jätte god mat som Rickard kokat ihop, ris och räk och laxsås super gott må jag säga! Nu ska jag ta och dejta kudden. xx