tildabronnert.blogg.se

Hemflugen

Kategori: Allmänt

Mycket har hänt, lämnat Norge, återvänt till familjen, varit på ABBA museumet, Sverige tog VM guld i hockey, sprungit vårruset, förstört min iPhone, lagat min iPhone, hängt med grannarna, busat med hundarna som förövrigt är extremt sega, de ligger och snarkar hela dagarna haha.

18.05.2013

Kategori: Allmänt

Sista kvällen i kollektivet, i bergen, i Norge, i mitt lilla krypin på hans hauges gate 21. Dubbla känslor, nog om det.

Syttonde mai var kämpe bra! Var så jäkla mäktigt med allt folk, paradtåget och alla fina folkdräkter. Det blev champagnefrukost, vattenmelon och flanerande på stan innan vi tog en powernap powerfika och dusch och fix innan vi drog till restaurang för finmiddag. Åt supergod grillad lax. Sen vidare till fd. Kolmårdenkolleltivet där förfesten drog igång på riktigt, as kul! Kan ju säga att jag däcka i sängen vid halv 6 imorse, så lyckad kväll helt klart!

Idag har det ironiskt nog var extrem sommarvärme och stekande sol här, bara för att jag åker hem haha.

Haft en kalasdag med picknick, solande, packande ( har fått slänga saker för att allt inte fick plats, sved i hjärtat må jag säga) , grillade med homeboysen i parken och hade det allmänt gött hela dagen lång. Nu vannmelon, apelsin, nötter, choklad och star wars. Fint avslut på fint norgeliv. xx

Sista dagen i bunkern

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem efter sista jobbdagen i bunkern, bigbrother-huset, Eriks harem, Rema , ja kärt jobb har många namn. Kommer utan tvekan sakna alla mysiga, konstiga och alldeles underbara människor jag umgåtts med varje dag i nästan 5 månader. Massa puss och klem till er.

Jag var iallafall en duktig anställd och bjöd på chokladbollar, och de vart helt chockade av vad gott det är! Jag blev chockad för att de aldrig smakat det innan..

Nu sitter jag ensam i köket och dricker cider innan jag ska möta upp homeboysen på sjöboden, är ju 16e mai en av de största festdagarna i Norge. Och imorrn är det 17e mai, då äre fest hela dagen som börjar med champangefrukost ( bergensk tradition).

Ting tjong homies. xx

2013.05.14

Kategori: Allmänt

Idag har äntligen solen tittat fram här i Bergen. Längtar tills man får lite färg på kroppen så folk inte blir bländade när de möter en om kvällarna.
 
Nu mot jobbet och plocka varor, kommer va kaos mycket att göra sooho..
 

Final week

Kategori: Allmänt

Ja sista veckans första dag går mot sitt slut. Bra dag med träning, jobb, avokadoknäckemackor, min nya älsklingsmat så jeekla gott! Överkonsumtion av kaffe och en pw som innehöll alla sorters väder det finns. När jag gick var det mulet men uppehåll, sen vart himmelen kolsvartoch det dröjde inte länge förens det började åska så hela husen skakade. 2 minuter senare klarnade upp.. Nej luring det började istället monsterhagla, spöregna, strålande solsken, regn, solsken och uppehåll igen snacka om att Bergens väder är något i särklass.

Orkar inte skriva allt som hänt sedan sist jag skrev, men i korta drag har det varit god mat, kos, sjöboden, filmkväll, försök till star wars maraton och lite jobbande.

Haha kul grej, Victor bad mig smaka på deras öl på sjöboden, ett mörkare lager som han uttryckte det. Tilda glad i hågen tar en stor klunk och känner hur det bränner i halsen. Undrar vad tusan de är för stark öl de har.. Visade sig vara wiskey. Man är ju inte blond för intet..

Jag ska flytta till Tibet och bli munk ja hejhej!

Kategori: Allmänt

Det är iallafall vad min kära chef på Rema berättar för alla , knasig kille.

Annars då, fri idag vilken betyder brunchen men kollektivet, körde english Style med böner, bacon och ägg mumsigt värre. Sen drog jag Marre, Anton och Johan upp för ett berg och nedför ett annat likt äkta norrmän. Efter 2 timmar i spöregn satte fisksoppa och lussebullar som en smäck i magen, och ja lussebullar i maj går helt fint det! Och imorrn är det löning och nattshopping på vestkanten, tjingelingkan homies xx

06.05.2013

Kategori: Allmänt

Morgoncardio check. Sagt upp mig på jobbet check. Städat check. Ätit oatcake check. Druckit en extremt gammal havredryck och nästan spytt check. Ja en händelserik morgon må jag säga.
Nu sitter jag på waynes och väntar på marre så ska vi shoppa lite onödiga kläder bara för att vi kan! Life's good peeps xx


Bjuder på den extremt charmiga bilden från fjällentripen

05.05.2013

Kategori: Allmänt

Har insett att det absolut tråkigaste och värsta man kan göra är att springa på löpbandet på gymet, satan vad segt det gick, men jag plöjde igenom mina 5 km och sen lite styrka på det. Har ju lovat mamma att va med i hennes lag på vårruset så måste komma i löparform nu! Löpning ger utan tvekan bästa endorfinkicken!!

Har precis lekt husmor och lagat kåldolmar med kollektivet och "grannarna" riktigt goda må jag säga.

Igår hade vi finmiddag med Marres familj som var här på besök över helgen, åt den så kallade världens bästa fläskfilé , och den var verkligen helt magisk! Massa skratt skitsnack och lite aftereightcheesecake fick runda av kvällen. Idag följde jag med dem uppför flöibanan och kolla utsikten innan de skulle dra mot flygplatsen. Så trevligt med lite besök!

Nu kvällkaffet. xx

2013.05.01

Kategori: Allmänt

Mina dagar här i Norge är räknade och försöker hinna med så mycket göy som jag kan!

Dock firar inte norrmännen valborg, så fick jobba ända till 21.00 men sen blev det "norsk tacotallereken" och lite vodka passoa drinkar med tjejerna innan vi gick upp till pojkarna en sväng. Mycket trevligt!

Och våren och förste maj firades med att traska upp till boysen där det bjöds på amerikanska pannkakor syltetöy och kaffe MUMMA! Sen körde vi plumprunda, Adam plumpades extremt mkt Hahaha!

Traskade sedan hemåt för att underhålla en uttråkad kellan, och vad gör man i Bergen då allt är stängt och regnet öser ner? Drar till gymmet. Testade lite maskiner och kände oss allmänt starka jappjapp.

Nu bio, vi snakkes. xx